Häst & hund

Häst & hund

Vill du lulla på?

StalldagbokPosted by Lotta 2014-05-12 17:52:39
När vi red privatlektion för Maria så frågade hon vad jag hade för mål med ridningen och sa helt vänligt: "Vill du lulla på eller?". Ha! Jag har sagt att jag inte vill tävla, men vad vill jag då? Att "lulla på" lät ju inte sådär superlockande precis... smiley Nu har vi fått hemläxa att jobba på och rådet att sätta upp ett mål att träna mot. Från och med nu ska jag träna på bana och kräva lite mer två gånger i veckan och en gång i veckan med boots. Maria föreslog tävling på Gyda höst. Så kanske. Det är svårt att motivera sig utan ett mål. Ok då

Igår åkte vi och kollade på Maria-kursen på banan. Superkul att kolla på. Stinas nya Rumur gick jättefint. De blir farliga redan nu på Gyda vår. Johanna tränade med Alfur och han var som dynamit. Jag skulle aldrig sätta mig på den hästen. Men hon redde ut det såklart och han gick så fint efter ett tag.

Efter kursen åkte vi till banan med Tyr och Tritill. Jag tränade som på privatlektionen och hade boots på för första gången på Tritill. Han gick så otroligt bra så det nästan inte kändes verkligt. Han börjar bli mycket jämnare, starkare och även piggare... Riktigt pigg blev han när han hörde fåren som installerats på andra sidan Högbovägen.
Stina och Rumur, första gången på en ovalbana